Informatie voor bezoekende clubs

Baaninformatie

• Het gebruik van schoenen met spikes is op de baan toegestaan, echter niet in het clubhuis.
  • Het kan voorkomen dat het gebruik in de baan van trolleys en/of handicarts niet is toegestaan vanwege de gesteldheid van het terrein. De meest actuele informatie hierover kunt u dagelijks vinden op de homepage onze website.
    Het reserveren van een handicart dient tijdig via de receptie te gebeuren (013-5169966).

Boshuys Klein Utrecht

• Voor het gezamenlijk diner in ons clubhuis, zoals gebruikelijk ter afsluiting van de competitiedag, heeft onze horeca Boshuys Klein Utrecht een speciaal NGF competitiemenu samengesteld voor  €.25,=
    Golfclub Midden-Brabant stelt het op prijs indien alle spelers van deze dag bij het diner aanwezig zijn. Indien de voorkeur van een team meer uitgaat naar een ”aangeklede borrel” dan worden de captains verzocht hierover, voor aanvang van de competitie, goede afspraken te maken.
    Gasten, die wensen hebben betreffende de lunch of het diner (bijvoorbeeld vegetarisch, glutenvrij) moeten minimaal drie dagen voorafgaand aan de competitiewedstrijd contact opnemen met ‘Boshuys Klein Utrecht’, tel. 013-5169987.

Voorspeelregeling

• Het spelen van een oefenronde kan alleen in de week voorafgaand aan de dag van de competitiewedstrijd, echter niet op woensdag. Op die dag heeft de vereniging niet de beschikking over de baan.
    De gastspeler moet ook rekening houden met eventuele wedstrijden die bij Golfclub Midden-Brabant worden gespeeld.
  • Voor het spelen van een oefenronde op een bepaalde dag (niet woensdag)adviseren wij u tijdig te reserveren. U dient dus tijdig contact op te nemen met de receptie van de golfbaan (tel. 013-5169966).
    De teams kunnen gebruik maken van het gereduceerde greenfee bedrag van € 35,- mits men binnen 1 week voor de competitiedag voorspeelt, een en ander op basis van wederkerigheid. Speelt men buiten 1 week voor de competitiedag voor of op de woensdag, dan betaalt men het normale bedrag van €52,50.

Wedstrijdschema en teaminformatie

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de NGF competitiecoördinator van GC Midden-Brabant of met de captain van het ontvangende team.

Ad Vugts(aahvugts@caiway.nl

Competitiecoördinator Golfclub Midden-Brabant

Wedstrijdschema en teaminformatie

Zie Ontvangstdata NGFcompetitie 2019

Zie Contact

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de NGF competitiecoördinator van GC Midden-Brabant of met de captain van het ontvangende team.

Ad Vugts. aahvugts@caiway.nl
Competitiecoördinator Golfclub Midden-Brabant