Introduceren / introducé(s) meenemen

Geplaatst: 18-02-2019

Golfen met een maatje is natuurlijk hartstikke gezellig!
Één persoon kan maximaal 4 x per jaar op introductie-tarief komen spelen met een lid. Deze persoon mag natuurlijk vaker komen golfen, maar betaalt na 4 bezoekjes op introductie-basis het volledige greenfeetarief.

Introduceren betekent immers:

Kennis laten maken met....en niet goedkoper golfen of een lidmaatschap/abonnement ontwijken. Men kan naast lid of abonnee worden immers ook een strippenkaart kopen.

Reserveren met een introducé:

U kunt als lid/abonnee zijnde een starttijd met introducé(s) ruim van te voren reserveren middels het inschrijfformuliertje hiervoor op de website (inloggen - menu 'leden' - submenu 'introduceren') of bel even naar onze receptie: 013-5169966.
Wij geven u en uw introducé(s) dan een starttijd uit de vaste starttijdenblokjes van 2 per uur, die vooraf al gereserveerd zijn voor gastspelers.